Мапа порталу

№ 70р від 2011-01-27

Про створення комісії з питання відчуження об’єкта комунальної власності – нежитлових приміщень першого поверху будівлі та підвалу (двоповерхова будівля), розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. Дзержинського, 49-А


Розглянувши доручення голови обласної державної адміністрації Круглова М.П. № 187/0/05-33/3-11 від 20.01.11 щодо звернення гр. Ольшевської Наталі Іванівни з приводу відчуження об’єкта комунальної власності – нежитлових приміщень першого поверху будівлі та підвалу (двоповерхова будівля), розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. Дзержинського, 49-А, та лист керівника колективного підприємства “Миколаївліфт” щодо збереження в зазначеній будівлі диспетчерського пункту та аварійної служби КП “Миколаївліфт”, з метою ефективного використання майна комунальної власності міста, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
 
1. Створити комісію з питання відчуження об’єкта комунальної власності – нежитлових приміщень першого поверху будівлі та підвалу (двоповерхова будівля), розташованого за адресою: м. Миколаїв, вул. Дзержинського, 49-А (далі – комісія), у такому складі:

Голова комісії

 

Андрієнко

Юрій Георгійович

-

перший заступник міського голови

 

 

Члени комісії

 

Баєв

Андрій Олексійович

-

депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань управління комунальною власністю міста (за погодженням)

 

Болотній

Віталій Володимирович

-

начальник управління з використання та розвитку комунальної власності міської ради

 

Воронов

Віталій Павлович

-

депутат міської ради, член постійної комісії міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (за погодженням)

 

Гольтер

Володимир Ілліч

-

депутат міської ради, член постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (за погодженням)

 

Дубровін

Василь Миколайович

-

директор колективного підприємства “Миколаївліфт” (за погодженням)

 

Пеліпас

Олексій Олександрович

-

директор з розвитку ТОВ “Центральний-1” (за погодженням)

 

Мельничук

Тетяна Тимофіївна

-

представник гр. Ольшевської Наталії Іванівни (за погодженням)


2. Комісії приступити до роботи 26.01.11, висновки та пропозиції комісії надати міському голові та секретарю міської ради до  07.02.11.
 
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: