Мапа порталу

№ 541р від 2011-12-05

Про затвердження графіка особистогоприйому громадян Миколаївським міським головою, його заступниками та секретарем міської ради на 2012 рік


З метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення, керуючись статтею 40 Конституції України, статтею 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 22 Закону України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.08 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»:
 
1.Затвердити графік особистого прийому громадян Миколаївським міським головою, його заступниками та секретарем міської ради  на 2012 рік (додається).
2.Затвердити Порядок організації та проведення особистого та виїзного прийому громадян міським головою, особистого прийому громадян заступниками міського голови та секретарем Миколаївської міської ради (додається). 
3.Управлінню громадських зв’язків Миколаївської міської ради (Скрипніковій) забезпечити опублікування графіка особистого прийому громадян у засобах масової інформації.
4.Розпорядження міського голови від 10.01.11 №13р «Про графік особистого прийому громадян Миколаївським міським головою, його заступниками та секретарем міської ради на 2011 рік» визнати таким, що втратило чинність.
5.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.


Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
розпорядженням міського голови
від 5 грудня 2011
№ 541р




Графік особистого прийому громадян
Миколаївським міським головою, його заступниками
та секретарем міської ради на 2012 рік



Міський голова

ЧАЙКА

ВОЛОДИМИР ДМИТРОВИЧ

2-й та 4-й

вівторок місяця

10.00 – 12.30

(у лютому, квітні, червні, серпні, жовтні  міський голова приймає громадян за місцем роботи та проживання за окремим графіком)

 

Секретар міської ради

КОРЕНЮГІН

ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ

2-а п’ятниця

14.30 – 17.00

Перший заступник міського голови

(питання внутрішньої політики, комунальної власності, житлові питання та управління справами виконкому міської ради)

АНДРІЄНКО

ЮРІЙ ГЕОРГІЙОВИЧ

1-й та 3-й

вівторок

10.00 – 12.30

Заступник міського голови – директор департаменту фінансів Миколаївської

міської ради

(питання фінансової політики та бюджету)

БОНДАРЕНКО

ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА

2-й понеділок

14.00 – 17.00

 

Заступник міського голови

(питання торгівлі, транспорту, зв’язку)

ВАСЮКОВ

РОМАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ

1-й та 3-й

четвер

10.00 - 12.30

Заступник міського голови – директор департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради

(питання житлово-комунального господарства)

ГАЙДАРЖИ

ВАЛЕНТИН ВАСИЛЬОВИЧ

2-а та 4-а

середа

10.00 - 12.30

Заступник міського голови

(питання архітектури, містобудування та земельні)

ГУЛЛЄР

ВОЛОДИМИР ІЛЛІЧ

2-й та 4-й

четвер

10.00-12.30

Заступник міського голови

(соціальні та гуманітарні питання)

САПОЖНІКОВА

МАРГАРИТА ОЛЕКСАНДРІВНА

 

1-а та 3-я

середа

10.00 – 12.30



Затверджено
розпорядженням міського голови
від 5 грудня 2011
№ 541р




Порядок
організації та проведення особистого та виїзного прийому громадян  міським головою, особистого прийому громадян заступниками
міського голови та секретарем Миколаївської міської ради



Порядок організації та проведення особистого та виїзного прийому громадян міським головою, особистого прийому громадян заступниками міського голови та секретарем Миколаївської міської ради (далі–Порядок) розроблено згідно зі ст. 40 Конституції України, Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України від 07.02.08 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування». 
1. Особистий та виїзний прийом громадян міським головою, особисті прийоми заступниками міського голови та секретарем міської ради проводяться регулярно згідно із затвердженими графіками.
2. Попередній запис громадян на особистий прийом до голови міської ради (після звернення до його заступників) здійснюється в першу та третю середу місяця начальником відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради або його заступником. Запис на виїзному прийомі громадян до міського голови здійснюється заздалегідь, а також в день проведення прийому.
Якщо особистий прийом до міського голови не відбувся і перенесений на новий термін, то додатковий запис на цей особистий прийом міського голови не проводиться.
Список заявників та їхня черговість на поточний особистий прийом міського голови вивішується на дошці оголошень відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради за день до проведення прийому.
Повторний прийом громадянина з питання, яке вже розглядалося міським головою, проводиться у разі, якщо питання, порушене у попередньому зверненні, не було вирішено по суті.          
3. Запис громадян на особистий прийом до заступників міського голови та секретаря міської ради здійснюється згідно із затвердженим графіком за годину до початку прийому заступником начальника відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради.
4. Для запису на особистий прийом до міського голови, його заступників та секретаря міської ради заявнику необхідно подати письмову заяву, у якій має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, контактний телефон, статус заявника, викладено суть порушеного питання,  особистий підпис та дата.       
5. У разі відсутності міського голови та його заступників у визначений графіком день особистий прийом здійснюють посадові особи, на яких покладено виконання  повноважень.
         6. Особистий прийом проводиться у спеціально для цього виділеному і обладнаному приміщенні.
7. На особистий прийом до міського голови без попереднього запису та в першу чергу мають право згідно із законодавством звернутися жінки, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної Праці, Герої Радянського Союзу, Герої України.
8. Звернення в інтересах громадянина може бути подано через уповноважену ним особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства.
9. У разі, якщо запис на особистий прийом до міського голови, його заступників, секретаря міської ради не проводиться, про це повідомляється на дошці оголошень відділу по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради із зазначенням наступного терміну запису.
10. Відділ по роботі зі зверненнями громадян департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Миколаївської міської ради:
- здійснює попередній запис громадян на особистий прийом до міського голови, його заступників та секретаря міської ради;
- забезпечує належну організацію особистого прийому громадян міським головою, його заступниками та секретарем міської ради;
         - забезпечує належну організацію виїзного прийому громадян міським головою;
- вивчає питання, з якими громадяни бажають звернутися на особистому прийомі до міського голови, його заступників та секретаря міської ради, надає їм допомогу щодо порядку розгляду порушених питань у виконавчих органах Миколаївської міської ради, інших установах та організаціях, до повноважень яких входять їхній розгляд та вирішення;
- забезпечує добірку матеріалів з питань, що будуть розглядатись на особистому прийомі у міського голови, його заступників та секретаря міської ради (попередні звернення, матеріали по їхньому розгляду, висновки, довідки, відповіді посадових осіб, які розглядали питання раніше тощо);
- забезпечує реєстрацію всіх звернень, що надійшли під час проведення особистого та виїзного прийому громадян міським головою, особистого прийому заступників міського голови та секретаря міської ради;
- обробляє матеріали особистого та виїзного прийомів та направляє їх для відпрацювання зазначеним виконавцям;
           - здійснює контроль за своєчасним розглядом звернень та надання відповідей заявникам.
_____________________________________________

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: