Мапа порталу

Нова можливість для городян: відкрито онлайн-запис до електронної черги для отримання закордонного паспорту у ДНАП Миколаївської міської ради

Наразі все частіше українці користуються безвізовим режимом із країнами ЄС. Але обов’язковою умовою для безвізових мандрів є наявність у громадянина біометричного паспорта. 

Нагадаємо, що в Миколаєві для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, громадяни України мають право звернутися до будь-якого підрозділу міграційної служби, або до Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради.

Повідомляємо, що з 14.02.2019 в ДНАП Миколаївської міської ради відкрилась нова можливість для тих, хто бажає оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон – запис до електронної черги онлайн через сайт Державної міграційної служби України (https://dmsu.gov.ua/).

Для зручності городян відкрито запис до онлайн-черги в Департамент з надання адміністративних послуг міської ради (вул. Адміральська, 20) та адміністрацію Корабельного району м. Миколаєва, де знаходяться віддалені робочі місця Департаменту (просп. Богоявленський, 314).

Переваги послуги «Електронна черга» в тому, що не треба простоювати в чергах, витрачати час (вам не потрібно відпрошуватися з роботи для того, щоб піти і стати в чергу), не потрібно витрачати зайві кошти (якщо до відділення УДМС чи ДНАП потрібно добиратися транспортом). 

ВАЖЛИВО ЗНАТИ. У зв’язку із підвищеним попитом на закордонні паспорти та обмеженими технічними можливостями оформлення документів, місця у черзі до деяких підрозділів швидко резервуються громадянами.


Чекаємо на вас у ДНАП!

Департамент надання адміністративних послуг


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: