Мапа порталу

У Миколаєві учасникам АТО і ООС вручили сертифікати на квартири

У суботу, 9 лютого, в Миколаєві воїни, що брали участь в антитерористичній операції і операції об'єднаних сил, отримали сертифікати на квартири. Героям довгоочікувані документи урочисто вручили Міністр у справах ветеранів України Ірина Фріз, перший віце-мер Володимир Криленко, заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи. Церемонія вручення сертифікатів відбулась в музейному комплексі «Старофлотські казарми».

У цілому для воїнів придбали 33 квартири. Зробили це минулого року в рамках цільових програм соціального захисту. Гроші виділили з міського та обласного бюджетів.

- Програма Миколаївської області, програма міста Миколаєва є дієвою і може бути наслідувана іншими областями. Забезпечення житлом наших ветеранів, наших воїнів свідчить про те, що держава піклується про своїх захисників. Дуже приємно, що у вас тепер будуть приємні клопоти, пов'язані з переїздом в нові квартири. Хочу відзначити, що президент у своїй діяльності прагне, аби усі, хто  захищає Батьківщину, мали впевненість у завтрашньому дні, - сказала Ірина Фріз.

З цією знаковою подією воїнів привітав і перший заступник міського голови Володимир Криленко.

-Шановні друзі! Це лише мала частка того, що ми повинні робити для вас! Завдяки успішному втіленню реформи децентралізації у міста з'явилися додаткові кошти, які ми із задоволенням використовували для придбання квартир для вас. Я хочу подякувати депутатський корпус, який підтримав цю програму і виділив гроші на придбання житла в минулому і в поточному році, - зазначив Володимир Криленко.

А Валентин Гайдаржи підкреслив, що житло для героїв, які захищали і захищають незалежність України, купили в рамках комплексної програми соціального захисту населення «Турбота». Планується, що в поточному році для воїнів придбають не менше 33 квартир.

Після вручення сертифікатів Ірина Фріз, Володимир Криленко і Валентин Гайдаржи відвідали виставку «Миколаївці на захист державного суверенітету і територіальної цілісності України».

 

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/090219)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: