Мапа порталу

Громадське обговорення щодо повернення площі Леніна історичної назви «Соборна площа»

Шановні миколаївці!

З метою відновлення історичних традицій топоніміки міста Миколаєва, враховуючи численні звернення громадських організацій та мешканців міста, на виконання протокольного доручення Миколаївської міської ради від 11.12.2014 № 547/6 пр.д. розпочинається громадське обговорення щодо повернення площі Леніна історичної назви «Соборна площа» (додаток 1).

Організатором громадського обговорення є виконавчий комітет Миколаївської міської ради.

Формою громадського обговорення є електронна консультація.

Громадське обговорення триватиме протягом 2 місяців з моменту опублікування даного оголошення.

Пропозиції (зауваження) надсилаються на електронну пошту [email protected], [email protected] із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення визначено начальника відділу охорони культурної спадщини управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Бондаренко Ірину Анатоліївну (консультації з питання, що винесене на громадське обговорення, можна отримати за адресою: вул. Шевченка, 58, м. Миколаїв, тел. (0512) 47-65-58).

Після завершення громадського обговорення його результати будуть у 14-денний термін оприлюднені в газеті «Вечерний Николаев», а також на офіційному веб-сайті Миколаївської міської ради www.gorsovet.mk.ua.

Запрошуємо мешканців міста активно долучитися до громадського обговорення і висловити своє ставлення щодо внесеної пропозиції про перейменування площі ім. Леніна шляхом повернення їй історичної назви «Соборна площа».

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: