Мапа порталу

Відзавтра на дорогах Миколаєва розпочинається аварійно-ямковий ремонт: водіїв закликають бути пильними та обережними

У п’ятницю, 1 лютого, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Криленка за участі заступника міського голови Юрія Степанця, директора департаменту ЖКГ Сергія Коренєва, заступника директора департаменту ЖКГ Наталі Осецької та представників підрядних організацій відбулась робоча нарада щодо стану автомобільних доріг міста.

Обговорено ряд організаційних питань стосовно пріоритетності ремонтних робіт в межах відповідного фінансування на 2019 рік. За інформацією, озвученою на нараді, відзавтра у Миколаєві розпочинається ліквідація аварійної ямковості. Загалом планується відремонтувати 5092 м² найбільш пошкоджених ділянок у всіх районах.

- У пріоритеті - зруйновані зони, на яких виникає загроза безпеці дорожнього руху. Виконувати ремонт будуть на головних міських артеріях, серед яких: пр. Центральний, пр. Богоявленський, Херсонське шосе, вул. Космонавтів, вул. Кірова, вул. Кругова, вул. Велика Морська, - зазначила Наталя Осецька. - Взимку аварійний ямковий ремонт дозволяє захистити асфальтобетонне покриття від негативного впливу природних факторів та забезпечити безпечний рух автотранспорту, тому розпочинаємо вже зараз, враховуючи прогнози синоптиків.

Роботи з ліквідації аварійної ямковості проводяться на замовлення департаменту ЖКГ. Виконавцем у Заводському та Центральному районах виступає КП "ЕЛУ автодоріг", в Інгульському та Корабельному районах - ТОВ "Миколаївавтодор".

Для виготовлення необхідного будматеріалу на вимогу міської влади ТОВ “Миколаївавтодор” запустить асфальтобетонний завод.

Володимир Криленко наголосив на тому, що роботи необхідно розпочинати одразу, як тільки дозволяють погодні умови.

- Кошти виділені, укладені додаткові договори на виконання дрібних поточних ремонтів. Наголошую на важливості дотримання технології виконання дорожніх робіт. За  це повинна бути особиста відповідальність, - звернувся до присутніх перший заступник міського голови.

Шановні водії! Просимо бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки, дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/2_2019/01022019_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: