Мапа порталу

Небайдужі миколаївці сьогодні вийшли на суботник

Сьогодні, 25 квітня, миколаївці дружно відгукнулися на заклик і вийшли в міські парки та зелені зони на суботник. Нинішня толока проходить у всіх містах України та приурочена до 70-річчя Великої Перемоги.

Зрозуміло, в Миколаєві найбільший десант «висадився» у парку «Перемога». Тут сьогодні свіжу зелень від торішнього листя звільняли близько 350 осіб, серед них: працівники міськвиконкому, департаменту ЖКГ, департаменту фінансів, фахівці обласних органів влади.

У мальовничому місці, на березі Інгулу в мікрорайоні Північному, трудилися громадськість та працівники адміністрації Центрального району. На щастя, мешканці прилеглих будинків не тільки спостерігали за прибиранням, а й самі вийшли привести до ладу вид зі свого вікна.

«Ленінці» упорядковували сквер ім. В. Коренюгіна, прилеглий до будівлі адміністрації Ленінського району. «Корабельщики» трудилися в зеленій зоні біля своєї адміністрації. Працівники Заводської адміністрації свій вихідний присвятили «зачистці» від сміття вул. Спортивної за спорткомплексом «Надія».

Підсумки суботника будуть підбиті в понеділок.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: