Мапа порталу

Міська влада вивчить можливість відкриття нового тролейбусного маршруту, що з'єднає Намив і Ракетне Урочище

У четвер, 29 листопада, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів чергову відкриту зустріч з миколаївцями, присвячену звіту про виконану роботу в 2018 році. У цей день мер поспілкувався з мешканцями мкр. Ракетне Урочище.

Так, під час зустрічі до очільника міста звернулась мешканка цього мікрорайону пані Лариса, звернувши увагу на те, що на даний момент немає прямого тролейбусного сполучення між Намивом і Ракетним Урочищем.

- Є прохання розглянути можливість організації тролейбусного маршруту від зупинки «3 Військова» до Намиву, - сказала Лариса Анатоліївна. - На першому етапі вистачило б і двох тролейбусів, які ходили б за розкладом.

Очільник міста зазначив, що взяв на контроль дане звернення і доручив управлінню транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій вивчити порушене проблемне питання.

- Ці два мікрорайони: Намив і Ракетне Урочище, - не були з’єднані  прямим тролейбусним сполученням. А там знаходяться дві великі медичні установи. Це важливе питання. Ми вивчимо всі нюанси і розглянемо можливість відкриття нового тролейбусного маршруту, - сказав Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, що на даний момент фахівці компанії «А + С Україна» готують комплексну Програму сталої міської мобільності. В її рамках вже розробили транспортну модель Миколаєва. Вона дає можливість оцінювати доцільність, наприклад, відкриття нового пасажирського маршруту, установки в певних місцях нових зупинок громадського транспорту. В цілому це потужний інструмент , що дозволяє здійснювати ефективне інтерактивне планування, моделювання різних ситуацій в сфері транспорту.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/301118)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: