Мапа порталу

На виконання рішення ради оборони Миколаївської області в мерії провели нараду з керівниками виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств міста

На виконання рішення ради оборони Миколаївської області, що відбулася 28 листопада, у мерії провели нараду з керівниками виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств міста стосовно основних заходів щодо підготовки та запровадження воєнного стану на території Миколаївщини.

Нагадаємо, що під час ради оборони мова йшла про забезпечення публічної безпеки, посилення охорони важливих об’єктів соціальної та економічної сфер, визначення порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Перший заступник міського голови Володимир Криленко ще раз всіх поінформував, що на території 10 прикордонних областей запроваджено режим воєнного стану на термін 30 діб. Відповідний указ Президента і закон опубліковані та набули чинності у середу, 28 листопада.

Присутні обговорили першочергові завдання, що стоять перед структурними підрозділами міської ради та комунальними підприємствами міста для забезпечення стабільної роботи міського господарства.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/29112019_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: