Мапа порталу

Талановитим студентам Миколаєва вручили стипендії міського голови та міської ради

16 листопада, напередодні Міжнародного дня студентів, в  Миколаєві відбулась церемонія нагородження найбільш талановитої та обдарованої молоді міста. У цей день миколаївським студентам урочисто вручили стипендії  міського голови та міської ради.

У заході, що відбувся в академічному художньому російському драматичному театрі , взяли участь мер Олександр Сєнкевич, депутати міської ради Федір Панченко, Сергій Мотуз, Анатолій Петров, В’ячеслав Карцев, Лариса Веселовська.

Нагадаємо, що 31 жовтня поточного року експертна рада з призначення стипендії міського голови та міської ради для талановитих студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах та професійно-технічних навчальних закладах, шляхом голосування визначила молодих людей, які отримують зазначені нагороди.

Виходячи із того, що Миколаївською міською радою на 2018 рік заплановано призначити 80 стипендій міського голови та міської ради, експертна рада вирішали відзначити 48 студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації, 15 студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та 17 студентів професійно-технічних навчальних закладів.

Зі сцени театру до молодих людей звернувся мер Олександр Сєнкевич.

- Уже традиційно ми збираємося напередодні Міжнародного дня студентів, щоб вручити найкращим студентам стипендії міського голови та міської ради, які є додатковою мотивацією вчитися краще. Ви – люди, від яких залежить майбутнє нашої держави. Я бажаю, щоб ви кожного дня самовдосконалювалися, ставали мудрішими та більш розвиненими! Ставте перед собою сміливі цілі та впевнено йдіть до них! Здобувайте освіту, однак працюйте не на диплом, а на результат! – сказав очільник міста.

Із заслуженою нагородою молодих людей також привітали Федір Панченко, Сергій Мотуз, Анатолій Петров, В’ячеслав Карцев, Лариса Веселовська.

Після цього почесні гості вручили студентам стипендії міського голови та міської ради.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/161118_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: