Мапа порталу

За несанкціоновану виносну рекламу на вулиці Соборній - штраф без попередження: департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції провів рейд, реагуючи на скарги городян

Реагуючи на численні скарги миколаївців, наприкінці минулого тижня департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради провів рейд вулицею Соборною. Фахівці перевірили, як суб’єкти підприємницької діяльності дотримуються правил благоустрою міста, а саме, розміщення пересувних рекламних конструкцій, зовнішньої реклами.

Результати рейду засвідчили, що скарги миколаївців небезпідставні: самовільно встановлені рекламні засоби створюють перешкоди для пішоходів, особливо, людей з інвалідністю. Крім того, головна вулиця нашого міста потерпає від засилля «рекламного сміття».

Фахівці департаменту виписали 4 штрафи за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою населених пунктів).

Як зазначив директор департаменту Андрій Єрмолаєв, з підприємцями неодноразово проводилася роз’яснювальна робота, тож в подальшому за самовільно встановлені виносні конструкції зовнішньої реклами, вивіски, штендери тощо будуть одразу накладати штраф.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/16102018_11)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: