Мапа порталу

Відкритий кубок «Співдружність» з пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд, присвячений до Дня незалежності України

У змаганнях,  які відбулися на пляжі «Стрілка» 21-24 серпня, взяли участь  16 жіночих та 15 чоловічих  команд з міст: Миколаєва, Києва, Харкова, Біловодська, Одеси, Хмельницького, Іллічівська, Бердянська, Южного та Херсона.               

Змагання пройшли за системою «до 2-х поразок». У боротьбі за третє місце серед чоловіків зустрілися команди з м. Києва (Гордієнко Сергій, Бушний Антон)  та м. Хмельницького  (Ковальчук Роман, Бондар Олександр). З рахунком 2:0  перемогу здобули спортсмени з м.Хмельницького. У фінальній грі зустрілися дві команди з м. Харкова. Переможцями стали: Пшеничніков Дмитро та Мельник Володимир, які у запеклій боротьбі з рахунком 2:1 виграли у Горчанюка Юрія та Косяк Євгена.

У змаганнях жіночих пар третє місце посіли дівчата з м. Києва (Поліщук Інна, Татаріна Олена), які здобули перемогу з рахунком 2:1 над командою з м. Миколаєва (Колеснікова Ольга, Завірюха Катерина). У фінальній грі зустрілися команда з м. Одеси (Чекмарьова Ксенія (багаторазова чемпіонка України, майстер спорту міжнародного класу)  та Елькіна Яна), а також молода команда ДЮСШ №5-ВУФК (Кузьменко Ліана та Охримчук Ірина). В запеклій боротьбі з рахунком 0:2 (19:21; 18:21), наші дівчата поступилися титулованим спортсменкам з м. Одеси.

Змагання організували: асоціація пляжного волейболу Миколаївської області (президент Маєр В. Я., перший віце-президент Глазко Г.Є) за підтримки адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради (голова адміністрації Волков І.В.), генеральний спонсор змагань – суднобудівельна компанія «Concord Shipbuilding Corp.» (директор компанії Владислав Цалко). 

Відкритий чемпіонат пройшов під керівництвом суддівської колегії у складі: Маєра В. Я., Глазко Г. Є. і головного секретаря Андрющенко М. І.

Призери і переможці були нагороджені  медалями та спеціальними призами від генерального спонсора змагань. 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/kubok)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: