Мапа порталу

Переможцем конкурсу на посаду директора школи № 49 стала Людмила Славинська - педагог з 36-річним стажем

У вівторок, 9 жовтня, пройшов третій, фінальний етап конкурсу на посаду директора школи № 49.

Начальник управління освіти міської ради Анна Личко розповіла, що конкурс був оголошений 5 вересня. І кожен бажаючий міг взяти в ньому участь, подавши до 25 вересня своъ документи. Відповідно до затвердженого плану відбір на посаду директора школи № 49 проводиться в 3 етапи. Перший етап передбачав розгляд документів претендентів, другий - проведення письмового іспиту.

- Славинська Людмила Михайлівна - єдиний кандидат, який подав документи на участь в конкурсному відборі. Загальноосвітня школа № 49 на хорошому рахунку. Приємно, що в ній із задоволенням навчаються діти, - сказала Ганна Личко. - Сьогодні ми проводимо третій етап конкурсу на вакантну посаду директора школи № 49.

В рамках фінальної частини конкурсна комісія заслухала публічну презентацію перспективного плану розвитку цього навчального закладу.

- Я - Славинська Людмила Михайлівна. Маю вищу освіту - закінчила Миколаївський державний університет імені В.Сухомлинського. Спеціальність «Початкове навчання». Педагогічний стаж - 36 років. Кваліфікаційна категорія - спеціаліст вищої категорії, педагогічне звання - «Старший учитель», - розповіла претендент. - Місія установи: створення умови для всебічного розвитку особистості, здатної до критичного мислення, творчої самореалізації учнів і продукування ідей; забезпечення якісною освітою з метою розвитку індивідуальних якостей, працевлаштування, самовизначення випускника. Базові цінності установи: розвиток ключових компетентностей в різних видах діяльності, забезпечення комфортних умов навчання, сприяння створенню індивідуальних траєкторій розвитку учня; створення умов для творчого розвитку вчителя, його професійного зростання і самореалізації в системі педагогіки партнерства.

Також Людмила Славинська розповіла про візію сучасного установи освіти: «Розвиток, пізнання, формування, сприйняття. Все це формує персональну візитку особистості».

Але, на її думку, «золотий трикутник», який складається з місії, візії, цінностей, неможливо уявити без тісної співпраці батьків, учнів і вчителів. Ці три складові частини «золотого трикутника» є фундаментом сучасного освітнього закладу.

- Тому з'явилася ідея створити школу партнерства, - зазначила Людмила Славинська. - Завдання школи партнерства: підвищення конкурентоспроможності установи, впровадження інформаційних технологій в управлінську діяльність і освітній процес, зміцнення матеріально-технічної бази закладу, впровадження енергоефективних проектів. Пріоритетами школи партнерства є підвищення якості освітніх послуг, впровадження елементів інноваційної освіти, забезпечення ефективного партнерства і комунікації, активізація діяльності установи в освітньому просторі і формування позитивного іміджу навчального закладу.

В цілому кандидат планує не тільки систематично підвищувати якість освіти, а й реалізувати програму патріотичного та екологічного виховання дітей.

Після презентації провела нараду, і Анна Личко оголосила ухвалене рішення.

- Беручи до уваги те, що Людмила Михайлівна успішно пройшла всі етапи конкурсу, вона визнана переможцем. Ми підготуємо лист на ім'я міського голови з рекомендаціями призначити її директором школи. Якщо міський голова погодить, Людмила Славинська стане директором школи, - зазначила Анна Личко.

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/101018)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: