Мапа порталу

Китайська компанія Dahua презентувала у Миколаєві систему «Безпечне місто»

Сьогодні, 9 жовтня, у Центрі енергоефективності м. Миколаєва представники компанії Dahua презентували систему «Безпечне місто».

Участь у презентації взяли заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук, директор департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Вячеслав Булах, директор Центру енергоефективності Юрій Гусаков, депутати Миколаївської міськради Павло Зоткін та Олександр Гусєв, представники департаменту енергетики та профільних установ.

Як повідомив під час презентації Генеральний представник компанії в Україні пан Пань Хаймин, компанія Dahua є провідним світовим постачальником передових рішень в сфері відеоспостереження. Асортимент продуктів компанії включає в себе передові компоненти інтерфейсних і серверних частин, програмного забезпечення, в також інтелектуальні рішення аналізу трафіку.

«У 2002 році компанія Dahua була першою, хто запустив у виробництво 8-канальний вбудований цифровий відеореєстратор з відображенням в реальному часі, а незабаром, у 2003 році, випустила і 16-канальний відеореєстратор. На сьогоднішній день Dahua є лідером у виробництві систем охорони і відеоспостереження з новітніми технологіями і значним розмахом. Наша продукція була схвалена і сертифікована за міжнародною системою якості ISO9001, а також отримала сертифікати інших міжнародних організацій — таких як, UL, CE, FCC», — повідомив Пань Хаймин.

Dahua Technology володіє 442 патентами, включаючи 20 патентів на винаходи. У Китаї Dahua є рекомендованим брендом для створення проектів «Безпечне місто», однією з найбільш впливових компаній у сфері безпеки.

«Сьогодні більшість проектів безпечних міст спрямовані на забезпечення захисту громадян. На першому етапі охоронні рішення використовуються, в першу чергу, для забезпечення безпеки людей. На другому етапі вони можуть бути використані для контролю дорожнього руху і збільшення транспортного потоку. На третьому етапі, за допомогою великої кількості датчиків, ви можете використовувати їх з метою збереження енергії, наприклад, для включення на вулиці світла тільки тоді, коли по ній проїжджає автомобіль», — сказав Пань.

Dahua інтегрує технології розпізнавання, платформи, рішення для бізнесу і операції на рівні міст, забезпечуючи багаторівневі системні рішення для різних областей, комплексне управління містами, сприяючи розвитку «розумних міст». А технологія розпізнавання обличчя, як вважає Пань Хаймин, – великий крок у майбутнє для безпеки не лише міста, а й всієї держави.

Таким чином, об’єднавши спочатку роздільні технології в комплексну інтегровану систему безпечного міста, влада і екстрені служби зможуть значно збільшити безпеку громадян, за рахунок збільшеної швидкості реагування, мультивзаємодії екстрених служб, спільного використання даних, поліпшення взаємодії з громадянами та можливості забезпечити в реальному часі збір даних і зв’язок для надання невідкладної допомоги.

Як повідомив після презентації заступник Миколаївського міського голови Олександр Омельчук, пропозиція гостей зацікавила місцеву владу.

«Звичайно, нам ця пропозиція дуже цікава. Сьогодні до нас завітали не просто представники компанії, а Генеральний представник компанії Dahua в України. Ми бачимо їх зацікавленість, оскільки наша діяльність з реформування нашого кол-центру «15-88» переросла не просто в заміну апаратного обладнання, а в вироблення нових рішень, які близькі до поняття смарт-сіті. Читаючи про нашу роботу у ЗМІ, ми отримали такий свого роду фідбек – компанія зацікавилася нами і запропонувала співпрацю. Нас цікавить все в комплексі: і розпізнання номера авто, і обличчя, і тепловізійні камери, які завчасно аналізуватимуть позаштатні ситуації, наприклад, пожежу,– це питання сьогоднішнього дня, те, без чого не обійдеться будь-який мегаполіс», — розповів Омельчук. 

Віце-мер додав, що на наступному тижні планується підписання Меморандуму про співробітництво з компанією Dahua, відповідно до якого китайська компанія реалізуватиме пілотний проект у Миколаєві у сфері безпечності міста. 

Департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/09102018_6)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: