Мапа порталу

Шляхопровід у мкр. Широка балка потребує негайного ремонту: департамент ЖКГ уклав договір на обстеження та розробку проектно-кошторисної документації реконструкції мосту

У понеділок, 24 вересня, у міській раді відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов звернув увагу на незадовільний стан шляхопроводу у мкр. Широка балка.

Олександр Цуканов відзначив, що проект капітального ремонту мосту був розроблений ще в 2016 році, проте з ряду причин його досі не реалізовано. За його словами, на сьогоднішній день міст є аварійним: на пішохідній зоні утворюються ями, у поганому стані знаходиться  дорожнє покриття. Нещодавно, внаслідок ДТП, автомобіль пошкодив металеву конструкцію огорожі мосту, що створює додаткову небезпеку для пішоходів.

- У п'ятницю ввечері, після ДТП, департамент ЖКГ швидко відреагував та перекрив пошкоджену ділянку огорожі. Однак проблема залишається. Пішохідна частина значно пошкоджена, провалений асфальт. Шляхопровід необхідно відновлювати, бо в першу чергу - це збереження життя людей, які кожен день користуються пішохідним переходом. На жаль, він в дуже поганому стані. Я б хотів, щоб ми повернулися до питання ремонту Широкобальського шляхопроводу.

Директор департаменту ЖКГ Віталій Кузнецов поінформував, що департаментом укладено договір на обстеження та розробку проектно-кошторисної документації реконструкції шляхопроводу у мкр. Широка балка. Звітувати про результат обстеження та вартість робіт керівництво департаменту ЖКГ повинно у грудні поточного року. 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/24092018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: