Мапа порталу

У сквері Подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС облаштовано додаткове зовнішнє освітлення, встановлено камери відеоспостереження та організовано онлайн трансляцію в інтернет мережу

За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича у сквері Подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС облаштовано додаткове зовнішнє освітлення, встановлено камери відеоспостереження та організовано онлайн трансляцію в інтернет мережу.

Нагадаємо, що протягом короткого часу було зафіксовано кілька випадків вандалізму стосовно пам’ятника «Скорботний янгол Чорнобиля», що розташований на розі проспекту Миру та вул. Театральної.

Керівник міста під час апаратної наради жорстко засудив дії порушників та доручив організувати додаткове освітлення та відео спостереження.

-    Була війна з невидимим ворогом, молоді хлопці та дівчата віддавали свої життя за те, щоб ми з вами жили в безпечних умовах. Якісь створіння, інакше не можу назвати, вже втретє руйнують плиту на пам’ятнику «Скорботний янгол Чорнобиля», - обурився тоді міський голова.

Олександр Сєнкевич доручив КП «ГДМБ», адміністрації Інгульського району, КП «Міський інформаційно-обчислювальний центр»  спільно відпрацювати питання.

Відео за посиланням в Youtube

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: