Мапа порталу

На День міста поліція охоронятиме громадський порядок разом з добровольцями

У середу, 5 вересня, у міській раді відбулась нарада з питань безпеки громадян під час святкування Дня міста. Участь у нараді взяли перший заступник міського голови Володимир Криленко, начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради Юрій Любаров, начальник відділу з організації оборонної і мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради Ігор Оніщенко, представники поліції та громадських формувань.

Перший заступник міського голови Володимир Криленко підкреслив, що під час святкування Дня міста необхідно вжити заходи для того, щоб забезпечити громадський порядок.

Ігор Оніщенко зазначив, що працівники поліції посилять патрульні наряди, у першу чергу, в місцях масового відпочинку людей: парках, площах і майданах, де заплановано проведення зустрічей, фестивалів та інших масових заходів. Патрулювати місто правоохоронним органам допомагатимуть представники громадських формувань.

- 8 вересня на Соборній площі патрулюватимуть понад 150 поліцейських, допомагати їм будуть добровольці. Ми забезпечуватимемо правопорядок під час  проведення всіх масових заходів, концерту, футбольних матчів тощо. Поліція готова працювати, щоб свято пройшло спокійно і без надзвичайних подій, - сказав начальник сектору охорони публічного порядку управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області Сергій Ковальчук.

Під час наради для представників громадських формувань також провели інструктаж, у ході якого уточнили деталі залучення дружинників до забезпечення правопорядку в місті.

Нагадуємо, з метою підготовки відзначення 229 річниці заснування м. Миколаєва, забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту з 5 по 11 вересня буде обмежено рух транспорту по вул. Адміральській, від вул. Декабристів до вул. Московської.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/05092018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: