Мапа порталу

Юрій Гранатуров: «Приватний сектор міста потребує особливої уваги»

25 серпня на прохання ініціативної групи мешканців Тернівки міський голова Юрій Гранатуров здійснив робочу поїздку в мікрорайон, де проживає більше 10 тисяч жителів. Мер оглянув хід робіт з благоустрою, зокрема, результати ремонту дорожнього покриття.

Для того, щоб навести лад у віддалених мікрорайонах міста Миколаєва, міській владі в поточному році вдалося виділити необхідні кошти з місцевого бюджету і спрямувати їх на вирішення першочергових проблем жителів.

- Приватний сектор міста потребує особливої уваги, - зазначив Юрій Гранатуров. - Адміністраціям районів цьогоріч виділили кошти на ремонт доріг у приватному секторі. Більше 40 нових магістралей вже побудовано. У Тернівці зроблено поточний ремонт на ділянках вулиць Вазова, Ульянових, по пров. Безіменному - це дорога до школи. Капітально відремонтували великі ділянки дорожнього покриття вулиць Піщаної (2058 кв. метрів), Левського (2104 кв. метрів).

У планах міської влади найближчим часом провести капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення в мікрорайоні, а також капітально відремонтувати дорогу по вул. Пушкіна (від вул. Левського до вул. Цілинної).

Крім того, в поточному році буде продовжено будівництво централізованої системи водопостачання в мікрорайоні. У вересні планують прокласти водопровід від існуючої водної мережі до гілки за залізничний переїзд. Роботи проводитиме департамент житлово-комунального господарства міської ради. Проект уже готовий і проекспертований. Його вартість становить понад 7,5 мільйонів гривень, частина цих коштів виділяється з державного бюджету.

Міська влада збирається реалізувати ще один важливий для забезпечення нормальної життєдіяльності району проект - будівництво колекторно-дренажної системи. Це вбереже від постійних підтоплень більше 700 приватних домоволодінь.

У список першочергових завдань потрапили також благоустрій та асфальтування дворової території школи №16, оновлення ігрових майданчиків у дитячому садку «Журавушка». Енергозберігаючі вікна в школі вже встановили, а на майбутній рік ще й капітально відремонтують дах.

На території району за адресою: вул. Герцена, 2 почали облаштування сімейної амбулаторії з денним стаціонаром, в якій на прохання літніх тернівчан буде відкрита соціальна аптека.

- Обсяг робіт заплановано великий, - зазначив Юрій Гранатуров. - Більшість проблем в мікрорайоні застарілі, вирішувати їх треба в комплексі. Все це передбачено в програмі розвитку Тернівки.

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/1A)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: