Мапа порталу

Вперше за кошти міського бюджету на оздоровлення відправилися 10 дітей з інвалідністю у супроводі батьків

У 2018 році міська влада розглянула питання щодо оздоровлення за рахунок коштів місцевого бюджету дітей з інвалідністю, хворих на  церебральний параліч, із супроводом.

Депутатський корпус та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підтримали ініціативу Олексія Долгих, голови ГО «Сильні разом», і затвердили  зміни  до  міської програми  «Соціальний захист» на 2017-2019 роки. Відповідальним  виконавцем визначено департамент праці та соціального захисту населення міської ради.

У четвер, 16 серпня, вперше департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради направив на оздоровлення 10 дітей з інвалідністю у супроводі батьків до Міжнародного дитячого реабілітаційного центру «Скіфос», м. Скадовськ.  

У центрі «Скіфос» впроваджують сучасну програму реабілітації для дітей з обмеженими можливостями. Цей  заклад унікальний тим, що поруч з  традиційною медициною тут застосовують іпотерапію, зоотерапію, арт-терапію та ерготерапію, впроваджують сучасну програму реабілітації для дітей з обмеженими можливостями.

Департамент праці та соціального захисту населення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/16082018_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: