Мапа порталу

До уваги соціологічних компаній!

Відповідно до Програми розвитку місцевого самоврядування у місті Миколаєві на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням міської ради від 05.04.2016 №4/14 «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування у місті Миколаєві на 2016-2018 роки» (зі змінами та доповненнями) у 2018 році передбачено проведення моніторингу громадської думки міста Миколаєва з актуальних питань життєдіяльності міста.

На даний час відбувається обговорення проектів Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у м.Миколаєві на 2018-2022 роки, в яких передбачені різні підходи до вирішення головного питання – зменшення чисельності безпритульних тварин у місті. З метою визначення найбільш прийнятного для містян варіанту Програми, виконавчий комітет Миколаївської міської ради має намір замовити відповідне соціологічне дослідження.

У разі зацікавленості, пропонуємо компаніям (суб’єктам господарської діяльності, які відповідно до визначеної кваліфікації мають право надавати послуги з проведення соціологічних досліджень) звертатись до департаменту міського голови Миколаївської міської ради.

Перелік кваліфікаційних критеріїв:

  • наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних соціологічних досліджень;
  • наявність обладнання та матеріально-технічної бази;
  • наявність у керівника дослідження освітньої кваліфікації з соціології з досвідом проведення масштабних соціологічних досліджень не менше 5 років;
  • наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід;
  • наявність досвіду роботи з державними органами влади та органами місцевого самоврядування, можливість своєчасно надавати безкоштовні консультації щодо результатів проведеного дослідження протягом двох місяців після його завершення.

Інформаційні довідки за наведеними вище кваліфікаційними критеріями складаються у довільній формі на фірмовому бланку (у разі наявності) з вихідними реквізитами (дата, номер) за підписом керівника компанії-учасника відбору.

Гранична вартість соціологічного дослідження складає 95000 грн. за умови виборки - 1000 осіб.

Пропозиції приймаються у термін до 14 серпня 2018 року.

Просимо надсилати документи в електронному та паперовому вигляді за адресою: м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20, каб. 249.

Електронна пошта: [email protected]

Довідки за телефонами: 0512 372111.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: