Мапа порталу

Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 22.06.2018 № 607 "Про встановлення тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу у м. Миколаєві автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний»

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 22 червня 2018                                                                            № 607

 

Про встановлення тарифів на

перевезення одного платного

пасажира та багажу у м. Миколаєві

автобусами, які здійснюють

пасажирські перевезення

у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний»

 

Розглянувши звернення підприємств – перевізників: ПП «Авто-Віола плюс», ПП «ПиК», ПП «Іва», ТОВ «Приватавтолюкс», МПП «ТФТ», ПП «МІС», ТОВ ВКФ «Гуріг – Сервіс», ТОВ «Алан – Техно», ТОВ «Еталонавто», ТОВ «Євротранстехсервіс», на підставі рекомендацій робочої групи з питання дотримання вимог чинного законодавства при наданні послуг з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та легковими таксі у м. Миколаєві, керуючись пп. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Встановити тарифи на перевезення одного платного пасажира та багажу з 01.07.2018 у м. Миколаєві автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний» для підприємств – перевізників: ПП «Авто-Віола плюс», ПП «ПиК», ПП «Іва», ТОВ «Приватавтолюкс», МПП «ТФТ», ПП «МІС», ТОВ ВКФ «Гуріг – Сервіс»,  ТОВ «Алан – Техно», ТОВ «Еталонавто», ТОВ «Євротранстехсервіс», які обслуговують міські автобусні маршрути загального користування у м. Миколаєві:

- до 10 км – не вище 4,00 грн.;

- понад 10 км – не вище 5,00 грн.   

2. У зв’язку з тим, що коефіцієнт підсадки пасажирів на міських автобусних маршрутах до мкр. М. Корениха, мкр. В. Корениха та мкр. Матвіївка прирівнюється до приміських маршрутів, встановити з 01.07.2018 тариф на перевезення одного платного пасажира та багажу автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний»:

- до мкр. Матвіївка – не вище 6,00 грн.;

- до мкр. В. Корениха – не вище 6,00 грн.; 

- до мкр. М. Корениха – не вище 7,00 грн.

3. З метою соціального захисту дітей та підлітків, встановити для дітей шкільного віку від 6 до 14 років у період з 1 вересня по 15 травня вартість проїзду автобусами на міських маршрутах у розмірі 3,00 грн. за одну поїздку пасажира.

4. Управлінню транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради забезпечити контроль за дотриманням підприємствами – перевізниками тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Миколаєві. 

5. Відділу інформаційного забезпечення управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту міського голови Миколаївської міської ради опублікувати це рішення у ЗМІ.

6. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 10.04.2015 № 251 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і багажу у м. Миколаєві автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимі руху «експрес» та режимі руху «маршрутного таксі» визнати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: