Мапа порталу

Адміністрація Заводського району направила запити до МКП «Миколаївводоканал», ВАТ «Укртелеком», ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» та КП «Миколаївоблтеплоенерго» щодо неналежного стану колодязів комунікаційних мереж та провалів асфальтного покриття біля них

У понеділок, 25 червня, реагуючи на чисельні звернення мешканців, спеціалістами відділу комунального господарства і благоустрою адміністрації Заводського району проведено обстеження території району щодо неналежного стану колодязів комунікаційних мереж та провалів асфальтного покриття біля них.

За результатами інспектування, адміністрацією району направлено запити до МКП «Миколаївводоканал», ВАТ «Укртелеком», ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» щодо розгляду порушених питань згідно з наданими повноваженнями та вжиття відповідних заходів реагування.

У разі неусунення недоліків стану колодязів, до порушника адміністрацією району буде вжито заходи адміністративного впливу за порушення Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві (ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Адміністрація Заводського району

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/25062018_6)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: