Мапа порталу

В ЗОШ № 37 відбулась звітна конференція

15 червня в Миколаївській загальноосвітній школі № 37 пройшла звітна конференція щодо підведення підсумків навчально-виховної та фінансово – господарської діяльності закладу за 2017- 2018 навчальний рік.

 Директор закладу Алла Кінаш  розповіла, що  діяльність навчального закладу спрямована на надання якісної освіти учням. У закладі працює кваліфіковані педагогічні  кадри.Вчителі школи постійно підвищують свій фаховий рівень, впроваджуючи інтерактивні технології:

-  хмарні технології;

-  технології особистісно-орієнтованого навчання;

-  ІКТ технології;

-  проектна діяльність;

-  ігрові технології.

Значна увага приділена позакласній роботі: впродовж навчального року багато учнів нагороджено грамотами та дипломами за перемогу у районних, міських обласних та Всеукраїнських конкурсах та акціях.

У 2018 році запланована заміна старих вікон на енергозберігаючі. З 1 вересня  у закладі запрацює інклюзивно-ресурсний центр.

У звітній конференції прийняли участь депутати Миколаївської міської ради В'ячеслав Карцев, начальник відділу з гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району Світлана Волкун, педагогічний колектив, батьки, представники громадськості.

 

                                Адміністрація Заводського району

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/180618_4)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: