Мапа порталу

Через випадки вандалізму в сквері подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС мають намір встановити додаткову камеру відеоспостереження

Через збільшення кількості випадків вандалізму в сквері подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС планують встановити додаткову камеру зовнішнього відеоспостереження. Обладнання такого роду дозволить краще моніторити ситуацію в цій зеленій зоні.

Про це стало відомо в понеділок, 18 червня, під час апаратної наради із заступниками міського голови та керівниками виконавчих органів міської ради, яку провів перший віце-мер Володимир Криленко.

Так, під час наради Світлана Гладун, керівник адміністрації Інгульського району, звернула увагу на те, що сквер облюбували вандали.

- Там розібрали 7 урн для сміття. Ми вже звернулися в поліцію, - сказала Світлана Гладун.

У зв'язку з цим глава Інгульської адміністрації попросила встановити в сквері камеру зовнішнього відеоспостереження.

Директор комунального підприємства «Міський інформаційно-обчислювальний центр» Євген Богаченко зазначив, що у зазначеній зеленій зоні працює камера відеоспостереження. Однак її ресурс не дозволяє моніторити ситуацію в сквері подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС в повному обсязі. Він зазначив, що для установки додаткової камери відеоспостереження необхідно виділити певні кошти і вирішити організаційні питання.

Вислухавши доповідача, Володимир Криленко дав доручення вирішити питання встановлення додаткового обладнання для відеоспостереження в сквері подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

- Відпрацюйте це питання! - сказав Володимир Криленко.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/180618)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: