Мапа порталу

Транспортна комісія міської ради розглянула проект Програми розвитку комунального транспорту Миколаєва

У Миколаєві розробили програму, відповідно до якої будуть розвивати комунальний транспорт. Цей документ підготовлений фахівцями управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій міської ради.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв'язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів, яке відбулося в середу, 13 червня.

Коментуючи проект зазначеної програми, начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Олег Манушевич зазначив, що документом передбачено виконання комплексу заходів, спрямованих на оновлення і ремонт рухомого складу міського пасажирського транспорту, зокрема, трамваїв і тролейбусів, зміцнення матеріально-технічної бази КП «Миколаївелектротранс».

За його словами, планується, крім іншого, модернізація інфраструктури підприємства: гроші направлять на приведення до ладу трамвайної колії, ремонт контактної мережі, електроопор, приміщень та об’єктів, необхідних для підвищення якості роботи КП «Миколаївелектротранс».

У цілому програма розрахована на 2018-2022 роки. Планується, що за цей період на реалізацію розроблених заходів спрямують близько 300 млн.грн.

Необхідно відзначити, що, розглянувши проект Програми розвитку комунального транспорту м.Миколаєва на 2018-2022 рр., комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, енергозбереження, зв'язку, сфери послуг, підприємництва та захисту прав споживачів прийняла її до відома і рекомендувала доопрацювати документ управлінню транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій спільно з депутатами.

  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/130618)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: