Мапа порталу

Проект будівництва моста через Південний Буг: дослідження для оновлення техніко-економічного обґрунтування триває

Компанія Central Consultant, яка є одним з провідних гравців на ринку консалтингових послуг Японії, продовжує дослідження для оновлення техніко-економічного обґрунтування проекту будівництва об'їзного моста через Південний Буг.

Так, в рамках чергового візиту фахівці компанії з 11 по 12 червня перебувають в місті Миколаєві, детально вивчаючи питання, пов'язані з реалізацією проекту. Про це повідомила Наталія Горбенко, яка очолює робочу групу з реалізації проекту від Миколаєва.

На цей раз фахівці компанії Central Consultant спільно з представниками адміністрації Центрального району обстежили земельні ділянки, на яких передбачається вести будівництво об'єкта. Також наші гості розглянули можливість розміщення у нас лінії з виробництва залізобетонних конструкцій, необхідних для зведення моста, і оглянули майданчики, які найбільше підходять для цих цілей.

Крім того, в рамках дослідження фахівці компанії Central Consultant провели зустріч з представниками СП «Нібулон», обговоривши низку питань, що стосуються використання спеціалізованої техніки: плавучого крана, установки для забивання паль на річковій ділянці моста тощо. Варто відзначити, що СП «Нібулон» оперативно надало всю запитувану інформацію.

Наталія Горбенко наголосила, що за результатами даного дослідження буде підготовлено звіт для уряду Японії, на підставі якого прийматиметься рішення щодо подальшої долі проекту. Планується, що звіт буде готовий вже в листопаді цього року.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/120618_5)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: