Мапа порталу

На розі вул. Декабристів та вул. Потьомкінської демонтували 4 незаконні торговельні споруди

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради продовжує планові заходи з демонтажу незаконних споруд, встановлених на території Миколаєва.

Так, в п'ятницю, 8 червня, міські служби прибрали торговельні споруди, які були розміщені на розі вул. Декабристів та вул. Потьомкінської без будь-яких дозвільних документів.

Про це повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв.

За його словами, сьогодні там демонтували 4 незаконні конструкції. В цілому ж протягом цього тижня перехрестя очистили від 7 таких об'єктів.

- На даний момент комісія з питань впорядкування та розміщення об'єктів торгівлі на території міста Миколаєва готує рішення, на підставі якого буде підготовлений акт на демонтаж решти незаконних торгових споруд. Як тільки він буде готовий, ми продовжимо свою роботу. В результаті перехрестя буде повністю очищено від нелегальних об'єктів - по вул. Декабристів на перехресті з вул. Потьомкінською залишаться тільки ті торговельні конструкції, на розміщення яких є відповідні документи, - зазначив Андрій Єрмолаєв і подякував управлінню превентивної діяльності управління Національної поліції в Миколаївській області, а також патрульним поліцейським за допомогу в проведенні робіт з демонтажу.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/080618_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: