Мапа порталу

З 11 червня вартість проїзду у трамваях та тролейбусах у Миколаєві становитиме 3 грн

З 11 червня 2018 року тариф на проїзд у трамваях та тролейбусах у місті Миколаєві становитиме 3 грн. Таке рішення погодили сьогодні, 8 червня,  члени виконкому міської ради.

Як доповів начальник управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міської ради Олег Манушевич, тариф встановлюється з метою забезпечення безперебійного превезення пасажирів та фінансової стабільності комунального підприємства «Миколаївелектротранс», відповідно до вимог наказу Міністерства інфраструктури України «Порядок формування тарифів на послуги міського електричного транспорту (трамвай, тролейбус)».

При цьому рішенням встановлено вартість місячних проїзних квитків: для підприємств на трамвай та тролейбус – 330,00 грн.; на трамвай – 210,00 грн.; на тролейбус – 210,00 грн.; для громадян - на трамвай та тролейбус – 190,00 грн.; на трамвай – 150,00 грн.; на тролейбус – 150,00 грн.; для студентів на трамвай та тролейбус – 105,00 грн.;  на трамвай – 85,00 грн.; на тролейбус – 85,00 грн.

Кількість поїздок по проїзному квитку: трамвай – тролейбус  - 90; на трамвай або тролейбус – 60.

Зміна тарифу пов’язана з підвищенням вартості електроенергії для підприємства.

За словами Олега Манушевича, дане рішення дозволить частково вирішити проблему з заборгованістю підприємства перед «Миколаївобленерго» за спожиту електрику та з виплатою заробітних плат.

При цьому міський голова Олександр Сєнкевич доручив наступного тижня організувати зустріч членів виконкому з керівником підприємства "Миколаївелектротранс" Володимиром Євтушенком та обговорити ситуацію з міським електротранспортом, можливо, запропонувавши альтернативні рішення проблемних питань.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/08062018_5)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: