Мапа порталу

«У мене немає округів та депутатів, є місто і городяни!» - мер Олександр Сєнкевич доручив розробити інтерактивну карту видатків міського бюджету, щоб проаналізувати, куди йдуть кошти з міської скарбниці

4 червня у ході апаратної наради Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич надав протокольне доручення  провести детальний аналіз капітальних та поточних видатків з бюджету міста у розрізі виборчих округів Миколаєва з 2016 року.

Завдання отримав департамент економічного розвитку міської ради, окрім того, на основі зібраної інформації відділом стандартизації та впровадження електронного врядування буде розроблено інтерактивну карту видатків. Міський голова поставив термін до 1 серпня 2018 року.

-    Це необхідно для того, щоб розуміти, скільки коштів і на що ми витрачаємо. Результати детального аналізу дозволять нам  збалансовано підійти до формування міського бюджету 2019 року, - пояснив мер.

При цьому керівник міста наголосив, що для нього пріоритетними є інтереси  міста та миколаївців.

-     У мене немає округів та депутатів, є місто і городяни! Сьогодні так виходить, що округи без депутатів отримують менше коштів, так не повинно бути, - підкреслив міський голова. – Чи винні діти в школах і дитсадках, що в них немає депутатів?

Крім того, департамент економічного розвитку надасть інформацію для депутатів міської ради щодо перерозподілу коштів, які залишилися невикористаними з минулого року.

-         Наразі ми працюємо над перерозподілом бюджету на 2018 рік. У депутатів міськради виникає чимало питань щодо об’єктів, на які було заплановано кошти з початку поточного року, це стосується галузей культури, освіти, житлово-комунального господарства. Депутати зауважують, що можливий перекіс у бік деяких округів. Тож прошу оперативно, до кінця дня, підготувати необхідну інформацію, - констатував мер Миколаєва.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/04062018_1)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: