Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич ініціює введення мораторію на установку рекламних конструкцій

Міський голова Олександр Сєнкевич ініціює введення 5-річного мораторію на встановлення нових рекламних конструкцій. Про це мер повідомив під час апаратної наради, яка відбулася в понеділок, 4 червня.

- Пропоную міській раді прийняти мораторій на встановлення нових рекламних конструкцій в Миколаєві, - сказав Олександр Сєнкевич. - Даю доручення управлінню містобудування та архітектури підготувати проект рішення міської ради про введення мораторію на 5 років.

Міський голова зазначив, що документ необхідно детально пропрацювати і врахувати усі нюанси, пов'язані з питанням розміщення рекламних засобів в Миколаєві.

- Необхідно врахувати всі нюанси, щоб у нас не встановлювалися рекламні конструкції за мовчазною згодою, - додав Олександр Сєнкевич.

Також мер Миколаєва звернув увагу на те, що свого часу він ініціював підписання меморандуму щодо впорядкування рекламних споруд по пр. Миру. Відповідно до цього документа кількість білбордів по пр. Миру має зменшитися в 2 рази. Він поцікавився, яка ситуацыя з реалізацією цього меморандуму.

Начальник управління містобудування та архітектури Андрій Цимбал повідомив, що на даний момент вже розроблена схема розміщення рекламних конструкцій.

- Вона виносилася на засідання виконкому міськради. Але питання було знято з розгляду в зв'язку з тим, що по низці конструкцій, які не вписувалися в схему, йшов судовий розгляд. Наскільки мені відомо, він ще не завершився, - додав віце-мер Юрій Андрієнко.

Олександр Сенкевич дав доручення винести на розгляд виконкому міськради дану схему розміщення рекламних конструкцій, з урахуванням білбордів, за якими на даний момент є питання.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/040618)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: