Мапа порталу

- Неодноразово були зірвані строки виконання завдання! – мер Олександр Сєнкевич доручив притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника управління екології Володимира Корчагова

29 травня у ході апаратної наради Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підняв низку питань щодо виконання наданих раніше представникам виконавчих органів міської ради доручень.

Так, на сьогоднішній нараді мер порушив питання щодо реконструкції площі Соборної.

Головний архітектор міста Андрій Цимбал поінформував, що було проведено нараду, учасники  якої оглянули Флотський бульвар та площу Соборну, щоб розробити поетапний план.

На це мер Олександр Сєнкевич відзначив, що детальний покроковий план дій щодо виконання робіт вже мали підготувати та подати на розгляд. На жаль, документ досі не оформлено.

- До кінця дня план має бути у мене на столі, - відзначив Олександр Сєнкевич.

Крім того, очільник міста попросив надати йому документи, що стосуються розвитку комунального підприємства «Миколаївські парки». Однак віце-мер Юрій Степанець відповів, що такої інформації у нього немає. Виявилося, що особа, відповідальна за її підготовку, – начальник управління екології департаменту ЖКГ Володимир Корчагов –  її ще на надав.

Олександр Сєнкевич розкритикував підлеглих за такий стан справ.

- Неодноразово були зірвані строки виконання завдання! Це просто дитячий садок якийсь! Одне й те ж саме необхідно повторювати декілька разів! Визначтесь та притягніть до дисциплінарної відповідальності! – сказав Олександр Сєнкевич, звертаючись до свого заступника Юрія Степанці, який курирує сферу ЖКГ.

Міський голова надав доручення, щоб до кінця тижня йому надали остаточний план розвитку КП «Миколаївські парки», яке має займатися благоустроєм та санітарним утримання зелених зон нашого міста.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/290518)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: