Мапа порталу

У Миколаєві урочисто відзначили 100-річчя прикордонної служби України

У неділю, 27 травня, в Обласному палаці культури відбулися урочистості, присвячені 100-річчю прикордонної служби України. З цієї нагоди в ОПК зібралися діючі захисники кордону нашої Батьківщини, ветерани-прикордонники, їх рідні і близькі. Прийшов привітати винуватців свята зі славною датою й Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Олександр Сєнкевич відзначив, що у прикордонників дуже відповідальна місія - вони першими встають на шляху загарбників, захищають рідну землю. Міський голова підкреслив, що постійно перебувати в бойовому дозорі, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, це дуже нелегка справа, що під силу лише мужнім, відважним і дуже відповідальним людям, які усім серцем люблять свою країну.

Олександр Сєнкевич також зазначив, що українська армія, прикордонна служба нашої держави з кожним днем стають сильнішими: покращується їх забезпечення, модернізується відповідна інфраструктура, підвищуються професійні якості військовослужбовців. Усе це зміцнює незалежність Української держави.

- Я дякую вам за вашу роботу! бажаю всім міцного здоров'я, мирного неба над головою і усього найкращого! Слава Україні! - сказав Олександр Сєнкевич і вручив нагороди.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/270518)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: