Мапа порталу

Благодійність по-миколаївськи: городяни організували спортивні ігри, щоб допомогти онкохворим дітям

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, у суботу, 26 травня, в Миколаєві пройшли благодійні спортивні ігри «Сила духу - сила життя», які організували небайдужі містяни – тренерський колектив та батьки вихованців дитячого спортивного клубу карате «Олімпік».  

Немає в світі чужих дітей, переконані миколаївці, та власним прикладом закликали всіх приєднатися до благодійної ініціативи, кошти від якої спрямують на придбання медикаментів на лікування онкохворих дітей в Миколаївській обласній дитячій лікарні.

Акцію охоче підтримали представники міської влади та бізнесу, засоби масової інформації міста, а керівництво Миколаївського муніципального колегіуму надало можливість провести захід на спортивному майданчику закладу.

Не лишилися осторонь навіть крихітні талановиті артистки з танцювальної студія «Атом» (керівник Ольга Посунько), вони під дружні оплески подарували глядачам кілька танцювальних номерів.

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич привітав учасників благодійних змагань, найменшим з яких – всього 4 роки.

-          Ви сьогодні робите велику справу. За результатами акції будуть зібрані кошти та передані на лікування таких же маленьких миколаївців. Ви не лише покращите свої спортивні результати, а й допоможете іншим відчути захист та турботу, - звернувся мер до учасників змагань.

Олександр Сєнкевич закликав юних спортсменів не засмучуватися у разі програшу, відзначивши, що поразка – це випробування, яке допомагає стати сильнішим.

Мер подякував організаторам благодійних ігор та директору Муніципального колегіуму Сергію Січко, підкресливши, що дуже цінує зусилля миколаївців.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/26052018)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: