Мапа порталу

Олександр Сєнкевич представив нового керівника департаменту праці та соціального захисту населення міської ради

У понеділок, 21 травня, міський голова Олександр Сєнкевич представив колективу департаменту праці та соціального захисту населення міської ради новопризначеного керівника - Сергія Михайловича Василенка.

Олександр Сєнкевич подякував за роботу колишньому директору Сергію Бондаренку, привітав Сергія Василенка  із заняттям відповідальної посади, відзначивши, що департамент праці та соціального захисту населення - це фронт-офіс роботи з громадянами. Фахівці сфери соціального захисту реалізують надзвичайно важливі функції, саме до них перш за все звертаються миколаївці. Тож, злагоджена робота департаменту та його підрозділів безпосередньо впливає на вирішення актуальних питань соціальної підтримки незахищених верств населення, підтримку соціальних стандартів та гарантій.   

Довідка: Сергій Михайлович Василенко народився  у м. Кам’янець-Подільський 29 грудня 1962 року. У 1997 році закінчив Одеський державний університет ім. Мечнікова за спеціальністю “Психологія”. У 2011 році Сергію Василенку присуджено науковий ступінь кандидата історичних наук.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/21052018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: