Мапа порталу

"Справжнє багатство Миколаєва - це його жителі", - мер Олександр Сєнкевич зустрівся з постійним заступником Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Вольфгангом Біндзайлем

У понеділок, 7 травня, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів зустріч з постійним заступником Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Вольфгангом Біндзайлем.

Сторони обговорили сучасні тенденції розвитку Миколаєва. Олександр Сєнкевич відзначив, що одна з основних задач керівника міста – підвищити його конкурентоспроможність, утримати молодь, залучити висококваліфікованих спеціалістів.

При цьому мер вважає, що особливу увагу слід приділяти об’єднанню городян навколо спільних цілей та цінностей, закріпленню навичок спільної відповідальності за своє рідне місто.

-         Справжнє багатство Миколаєва - це його жителі, і сьогодні наша мета – дати миколаївцям віру в те, що у міста - великий потенціал для розвитку, - сказав Олександр Сєнкевич.

У свою чергу, представник посольства Німеччини поділився враженнями від знайомства з Миколаєвом та відзначив, що дізнався про чимало місць, які було б цікаво відвідати.

Напередодні пан Вольфганг Біндзайль разом з сотнями городян із задоволенням долучився до масштабного спортивного свята – "Напівмарафону-2018".

У зустрічі також взяли участь представники Української академії лідерства у Миколаєві.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/07052018_8)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: