Мапа порталу

Сьогодні в Миколаєві вшановували будівельників

Сьогодні, 6 серпня, в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії вшановували будівельників. Концерт, приурочений до Дня будівельників, щирі вітання та подарунки ветеранам галузі та активним учасникам будівельного руху в Миколаєві створювали святкову атмосферу.

Миколаївських будівельників вітали перший заступник голови облдержадміністрації Микола Романчук та міський голова Юрій Гранатуров.

- Цього року будівельна галузь трохи ожила, на відміну від минулих років. Багато спеціалістів знайшли роботу, - сказав Юрій Гранатуров. - Ми відчули перші позитивні моменти децентралізації бюджету. Ми намагаємося забезпечити всіх будівельників хорошими обсягами: цього року ми більше реконструюємо і капітально ремонтуємо. У нас в планах дуже багато об'єктів, які, я впевнений, будуть створені вашими руками. Нам треба все: і житло, і інфраструктура, і красиві об'єкти, і пам'ятники. І все це ви робите, навіть якщо не вистачає коштів у міста, ви беретеся і робите за покликом серця. Наприклад, пам'ятник Небесній сотні.

Микола Романчук та Юрій Гранатуров вручили грамоти кращим будівельникам Миколаївщини.

 

IMAGE FOLDER (/files/News/190)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: