Мапа порталу

Найстарішій мешканці Миколаєва виповнилося 107 років

День народження – особливе свято для кожної людини. Для Зорі Галини Тимофіївни день народження дійсно особливий, бо 10 квітня їй виповнилось 107 років. Народилася вона у Вінницькій області,  у 1911 році,  в  родині залізничника. З п’яти років залишилась без матері, її виховував батько, його професію вона і обрала у 1927 році.

Життя – то довгий шлях, на якому багато труднощів та радощів: радість від народження доньки поряд з загибеллю чоловіка, щасливе народження сина у другому шлюбі та війна і післявоєнні лихоліття. Все минає, і добро, і зло. Лишається, навіть коли тобі за 100 років, характер. Галина Тимофіївна і досі з повагою згадує про батьків, знаходить добрі слова на адресу рідних і посміхається.

Представники міської громади вже сьомий рік поспіль приходять у день народження до Галини Тимофіївни з поздоровленнями. Ось і на цей раз квіти та  подарунки вручили найстарішій мешканці Миколаївської області представники соціальної сфери і громадськості міста Сергій Бондаренко, Любов Самерханова, Віталій Ященко. До речі, у Миколаєві зараз мешкає 9 громадян, яким виповнилось 100 та більше років. Щомісяця їм виплачується стипендія за рахунок міського бюджету.

 

Департамент праці та соціального захисту населення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_4/10042018_10)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: