Мапа порталу

"Об'єднавши зусилля фахівців, ми підготували важливий для Миколаєва проект", - Тетяна Казакова подякувала всім, хто брав участь у підготовці та супроводі проекту кредитування ЄІБ

Представництво Європейського інвестиційного банку в Україні, розглянувши заявку комунального підприємства «Миколаївелектротранс», погодило основний транш фінансування. При цьому обсяг  коштів, який планують виділити, збільшили в чотири рази. У результаті у межах відкритої кредитної лінії підприємство отримає до 4,5 млн. євро, замість 1,12 млн. євро, як це передбачалося раніше.

Ці кошти будуть спрямовані на покращання системи пасажирських перевезень в Миколаєві та підвищення рівня транспортних послуг. У цілому за кошти, які надасть Європейський інвестиційний банк, планується придбати до 46 одиниць автобусів середньої місткості. Це буде сучасний, комфортний пасажирський транспорт, який буде працювати для всіх миколаївців.

Підготовка і подальший супровід проекту були високо оцінені експертами Європейського інвестиційного банку.

- Об'єднавши зусилля фахівців, ми підготували важливий для Миколаєва проект. Його реалізація дозволить підвищити якість обслуговування миколаївців, забезпечить ефективне функціонування громадського транспорту, покращить стан навколишнього середовища, сприятиме заощадженню енергоресурсів. За підготовку й супровід проекту хотілося б подякувати представникам КП «Миколаївелектротранс», фахівцям  управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради, Агенції розвитку Миколаєва. Окрему подяку висловлюю експертам Європейського інвестиційного банку за надану можливість реалізації проекту, - сказала в.о. міського голови – секретар Миколаївської міської ради Тетяна Казакова.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

image


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: