Мапа порталу

ЄІБ погодив кредитний транш Миколаївській міській раді на придбання автобусів середньої місткості

У Представництві Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) в Україні відбувся перегляд існуючого проектного портфеля ЄІБ в нашій країні.

Учасники зустрічі, серед яких заступник Міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца, представники Міністерства фінансів України, директор департаменту кредитних операцій в сусідніх країнах ЄС Ліонель Рапель, старший фахівець з транспорту ЄІБ Іштван Хайнзінгер, обговорили пріоритетні напрямки співпраці на поточний рік.

Проект з комплексного вирішення проблеми з пасажирськими перевезеннями в місті Миколаєві захищали начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Олег Манушевич, в.о. директора комунального підприємства «Миколаївелектротранс» Віталій Матвєєв.

Як повідомив Іштван Хайнзінгер, Європейський інвестиційний банк погодив основний транш фінансування за заявкою керівництва КП «Миколаївелектротранс» на кредитування придбання до 46 одиниць міських автобусів середньої місткості. При цьому наголошується, що ліміт фінансування збільшено з 1,12 млн євро до 4,5 млн євро без ПДВ.

Представники ЄІБ акцентували увагу на високому рівні підготовки і супроводу проекту Миколаївською міською радою. Також відзначили виконання зобов'язань і гарантій з боку в.о міського голови-секретаря міської ради Тетяни Казакової.

Миколаївська міська рада продовжить інформувати городян про етапи реалізації проекту.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

Як повідомлялося раніше, міська рада зробила крок для залучення коштів Європейського інвестиційного банку на придбання нового пасажирського транспорту

 

IMAGE FOLDER (/files/News/20032018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: