Мапа порталу

Для військовослужбовців української армії придбають житло

Департаментом капітального будівництва Міністерства оборони України оголошено конкурс на закупівлю квартир для військовослужбовців  Збройних сил України на вторинному ринку (готове житло) в регіонах України,  а саме: у м. Києві та Київській області, Львівській області,  м. Миколаєві, Закарпатській області (м. Мукачеве), Рівненській області та м. Херсоні.

Закупівля квартир на вторинному ринку здійснюється за умови 100% готовності до заселення з підключенням мереж за постійною схемою.

Слід    зазначити,   що   закупівля    (придбання)   житла   для військовослужбовців  Збройних  Сил України  здійснюється  відповідно до Порядку  використання коштів, передбачених у  державному бюджеті на будівництво  (придбання) житла для  військовослужбовців осіб рядового  і начальницького  складу,  затвердженого  постановою  Кабінету  Міністрів України від 16 лютого 2011 року №147 та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в державному бюджеті на фінансування Збройних Сил України в 2015 році.

Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 30 липня 2015 року.

Більш детальну інформацію про конкурс можна знайти на офіційному сайті Міністерства оборони України http://www.mil.gov.ua/diyalnist/tenders/konkursna-komisiya-z-vidboru-propoziczij-shhodo-zakupivli-kvartir.html


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: