Мапа порталу

У 2017 році вихованцям спортивних шкіл призначили 27 стипендій міського голови та міської ради на загальну суму 356 тис 400 грн, - Олег Машкін

З метою підвищення рівня підготовки спортсменів міста до Всеукраїнських та міжнародних змагань у 2017 році, відповідно розпорядження Миколаївського міського голови від 23.01.2017 року, було призначено 27 стипендій міського голови та міської ради кращим спортсменам міста Миколаєва на загальну суму 356 тис 400 грн. Крім того,  з міського бюджету виплачена винагорода 12 спортсменам-чемпіонам Олімпійських та Паралімпійських ігор у сумі 60 тис. грн.

Про це у вівторок, 6 березня, у ході публічного представлення інформації про виконання міського бюджету міста Миколаєва за 2017 рік головними розпорядниками коштів розповів начальник у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради Олег Машкін.

Керівник управління зазначив, що миколаївські спортсмени продовжують підкорювати спортивні олімпи на престижних змаганнях. Так, у 2017 році вихованці спортивних шкіл завоювали 285 золотих, 200 срібних та 154 бронзових медалей на Чемпіонатах та Кубках України з різних видів спорту.

- На міжнародних та всеукраїнських змаганнях вибороли 35 золотих, 32 срібних, 20 бронзових медалей. Вдало виступили миколаївські спортсмені і на міжнародних аренах. На чемпіонатах та кубках світу, Європи посіли 8 перших, 7 других і 2 третіх місця, - сказав Олег Машкін.

В ході виступу керівник управління підкреслив, що у 2017 році вперше вихованки ДЮСШ № 5 вибороли І місце в Чемпіонаті України з волейболу серед жіночих команд Першої ліги і здобули право виступати в сезоні 2017-2018 рр. у Чемпіонаті України серед команд Вищої ліги.

- На кубку світу з кікбоксингу у розділі музичні вправи миколаївчанка Юлія Кармалова посіла І та два ІІ місця. Успішно виступив у 2017 році вихованець ДЮСШ № 2 Павлюк Олександр. На кубках Європи, світу з кікбоксингу він завоював найвищі нагороди, на чемпіонаті Європи також одержав перемогу. На Всесвітніх іграх дві перемоги у веслуванні академічному на ергонометрах на 500 м вибороли Антон Бондаренко й Олена Буряк – вихованці Школи вищої спортивної майстерності,  - зазначив начальник управління у справах фізичної культури і спорту.

Також Олег Машкін додав, що з метою відновлення співробітництва з містами-партнерами команда баскетболістів – вихованців СДЮСШОР № 4 вперше стали переможцями спортивного фестивалю в м. Нілюфер, Бурса (Туреччина).

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/06032018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: