Мапа порталу

Боротьба зі снігопадом: на дороги Миколаєва сьогодні вивели понад 40 одиниць техніки

Комунальні служби міста продовжують ліквідацію наслідків негоди, яка триває протягом декількох днів. Як відзначають в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, у п'ятницю, 2 березня, для розчищення доріг було задіяно 28 одиниць снігоприбиральної техніки КП "ЕЛУ автодоріг" та 13 одиниць техніки підприємств, установ та організацій, розташованих на територіях районів. В боротьбі з ожеледицею використано  51 т солі і понад 18 т піску.

Для розчищення від снігу доріг, тротуарів, вулиць приватного сектора і зупинок залучено 141 особа. 

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради повідомили, що усі важливі об'єкти соціально-гуманітарної сфери забезпечені продуктами першої необхідності, відключень електропостачання не зафіксовано. Усі котельні ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» працюють в штатному режимі.

Зазначимо, що секретар міської ради Тетяна Казакова рекомендує керівникам підприємств, установ і організацій скоротити робочий день 2 березня.

Як повідомлялось раніше, ситуація у Миколаєві контролюється, - управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: