Мапа порталу

Зведення зі «сніжних» фронтів

Протягом останніх трьох днів в Миколаєві панує негода. В управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради відзначають, що за цей період висота снігового покриву по місту досягала 17,9 см. При цьому стовпчик термометра опускав до -15 градусів за Цельсієм. Подібний снігопад в останній раз спостерігалося в грудні 2014 року.

Як відзначають в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, завдяки злагодженим діям усіх служб міста була забезпечена нормальна життєдіяльність Миколаєва.

Так, сьогодні, 1 березня, холодну воду не перекривали, відключень газу не зафіксовано. Усі котельні ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» працюють в штатному режимі. Відключень котелень Миколаївської ТЕЦ не було, вони нагрівали теплоносій до 75 градусів за Цельсієм.

Сьогодні для розчищення доріг було задіяно майже 30 одиниць спеціалізованої техніки КП «ЕЛУ автодоріг», за минулу добу підприємство використовувало близько 54 т солі і понад 22 т піску. В цілому станом на ранок сьогоднішнього дня КП «ЕЛУ автодоріг» в своєму розпорядженні мало більш 1596 т солі, майже 5489 т піщано-сольової суміші та 613 т піску.

Районні адміністрації організовували розчищення від снігу доріг, тротуарів, вулиць приватного сектора і зупинок, розташованих на закріпленій території. Працювала техніка підрядних підприємств, а також залучений спеціалізований транспорт.

Крім того, було задіяно 567 осіб і 13 одиниць техніки для розчищення прибудинкової території. Житлово-комунальні підприємства мають у своєму розпорядженні майже 527 т піску і більше 7 т солі.

27 і 28 лютого вивезення сміття здійснювався за графіком. 1 березня для розчищення дороги на полігон твердих побутових відходів КП «Миколаївкомунтранс» довелося задіяти важку техніку. Всі візники сміття вивели наявну техніку, житлово-експлуатаційні підприємства розчищають під'їзні шляхи до контейнерних майданчиків.

Електротранспорт працює в штатному режимі і відповідно до графіка. Слід зазначити, що перевезення пасажирів здійснюється в звичайному режимі. Був ускладнений проїзд по дорогах, що ведуть до Матвіївки та Малої Коренихи (зона відповідальності облавтодору). Для їх розчищення залучили трактор Т-150.

Під'їзні шляхи до лікарень, дитячих садків і шкіл розчищені, а хлібозаводи забезпечують своєю продукцією миколаївців у штатному режимі.

На даний момент для забезпечення нужденних  прилистком і гарячою їжею в усіх районах працюють пункти обігріву. В цілому в районах Миколаєва функціонує 7 таких пунктів.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

  

IMAGE FOLDER (/files/News/010318_4)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: