Мапа порталу

Департамент ЖКГ здійснюватиме через систему Prozorro допорогові закупівлі товарів вартістю більше 50 тис. грн. та робіт вартістю більше 200 тис. грн

Профільні управління департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради зобов’язані проводити торги у  електронній системі Prozorro при здійсненні допорогових закупівель, вартість яких є більшою ніж 50 тис. грн.  для товарів та 200 тис. грн для робіт.

Відповідний наказ підписано директором департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Андрієм Палько 19 лютого 2018 року.

- Використовувати електронну систему Prozorro шляхом проведення процедури закупівель у разі здійснення допорогових закупівель товарів і робіт, вартість яких є меншою ніж вартість предмета закупівлі, яка визначена в ч.1 ст. 2 закону та більшою ніж 50 тис. грн (для товарів) і 200 тис. грн (для робіт), - йдеться у тексті документу.

Якщо процедуру проведення закупівель будуть проводити без застосування електронної системи Prozorro, профільні управління, згідно наданих повноважень, зобов’язані здійснювати моніторинг вартості товарів, робіт і послуг.

- Профільним управлінням у разі необхідності проведення допорогової процедури закупівлі, надавати до відділу з координації державних закупівель технічні завдання і кваліфікаційні критерії, необхідні для розробки документації, - зазначається у наказі.

Не проводитимуть електронні торги у разі здійснення допорогових закупівель робіт на об’єктах, роботи на яких вже розпочато у минулому році, у разі виконання невідкладних аварійних робіт, які є необхідними для забезпечення безпеки життя та здоров’я людей, а також у разі закупівлі послуг вартістю до 200 тис. грн.

 Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/23022018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: