Мапа порталу

Інформація щодо конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Миколаївської міської ради

Протягом 30 календарних днів з моменту публікації оголошення у засобах масової інформації, а саме з 20 січня до 19 лютого 2018 року, у Миколаєві тривав прийом документів на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Миколаївської міської ради. Протягом цього періоду документи на конкурс подали два кандидати.

Кадрова служба Миколаївської міської ради перевірила подані документи на відповідність їх встановленим вимогам щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування, передбаченим для кандидатів на посаду начальника управління освіти Миколаївської міської ради.

У результаті було виявлено суттєві невідповідності поданих документів заявленим кваліфікаційним вимогам,  а саме: один з кандидатів не має вищої педагогічної освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста/магістра або післядипломної освіти у галузі знань «Державне управління», також не має стажу роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування і на державній службі на керівних посадах (не менше трьох років) або стажу роботи за фахом на керівних посадах у сфері освіти (не менше 5 років).

Другий кандидат, хоч і має педагогічну освіту, проте у нього відсутній стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або на державній службі (не менше трьох років), крім того, особа не має стажу роботи за фахом на керівних посадах у сфері освіти (не менше 5 років).

Згідно з законодавством, особи, документи яких не відповідають встановленим вимогам, за рішенням голови конкурсної комісії до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляється кадровою службою з відповідним обґрунтуванням.

У зв’язку з відсутністю інших кандидатів, конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Миколаївської міської ради, оголошений 20 січня 2018 року, нажаль, не відбудеться.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: