Мапа порталу

Міські служби демонтували чергову порцію незаконних торгових споруд

Сьогодні служби міста здійснили демонтаж торгових споруд, які були розміщені без дозвільних документів. Про це повідомили в департаменті внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Миколаївської міської ради.

Роботи з очищення міста від незаконних споруд проводилися рано вранці, щоб не утворювалися затори на дорогах і не створювати городянам складності. В результаті були демонтовані МАФи, розташовані вздовж магістральних доріг - в районі пл. Перемоги, по пр. Центральному, на перехресті з вул. 3 Слобідської, вул. 6 Слобідської та вул. Садовій.

- Ми і в подальшому будемо очищати місто від незаконних споруд, - розповів Андрій Єрмолаєв, директор департаменті внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції.

При цьому Андрій Єрмолаєв нагадав, що підприємці, чиї торгові споруди без дозвільних документів розміщені по вул. Соборній, повинні демонтувати свої МАФи в 10-денний термін, як це було зазначено в приписі.

 Також директор департаменту внутрішнього фінансового контролю подякував співробітникам управління превентивної діяльності ГУ НП в Миколаївській області і патрульних поліцейських, які забезпечували охорону громадського порядку під час здійснення робіт.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

IMAGE FOLDER (/files/News/20022018_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: