Мапа порталу

Постійна комісія з питань ЖКГ рекомендувала підготувати проект рішення щодо передачі з комунальної до державної власності недобудови по вул. 3 Слобідській

У вівторок, 13 лютого, члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою міста підтримали звернення проректора ЧНУ ім. Петра Могили, доктора медичних наук Миколи Клименка щодо передачі вузу недобудови по вул. 3 Слобідській для створення там сучасної університетської клініки.

У ході  засідання комісії Микола Клименко зазначив, що університетська клініка буде побудована відповідно до найсуворіших стандартів, що дозволить проводити лікування пацієнтів не лише з Миколаєва, а й з області, та гарантувати високу якість надання медичних послуг.

За його словами, у закладі функціонуватимуть вузькоспеціалізовані терапевтичні і хірургічні клініки, що не тільки вирішить проблему нестачі лікарів, а й сприятиме залученню профільних фахівців з інших міст України.

Пропозицію проректора ЧНУ ім. Петра Могили депутати підтримали одноголосно, рекомендувавши управлінню комунального майна підготувати проект рішення щодо передачі недобудови по вул. 3 Слобідській з комунальної до державної власності та винести його на розгляд сесії міської ради.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/14022018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: