Мапа порталу

Міська влада направить звернення до Служби автодоріг у Миколаївській області щодо незадовільного стану дорожнього покриття Інгульського мосту та доріг державного значення, які проходять через Миколаїв

Фахівці департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради підготували листа до в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Андрія Крістенка з проханням віднайти можливість проведення термінового ремонту покриття доріг державного значення, які проходять вулицями міста Миколаєва.

- На сьогодні дорожнє покриття дороги М-14, яка проходить по вулицях міста: вул. Веселинівську, Одеське шосе, міст через р. Південний Буг, вул. В.Морську (до вул. Пушкінської), вул. Нікольську (від вул. Пушкінської до вул В.Морської), вул. Пушкінську (від вул. В.Морської до Інгульського мосту), пр. Героїв України, місту через р. Інгул та доріг по вулицях: вул. Малко-Тирнівська від вул. Арх. Старова до вул. Олександрівське шосе, Олександрівське шосе, вул. Софіївська, вул. Кіровоградська, Баштанське шосе, вул. Силікатна, що перебувають на балансі Служби автомобільних доріг у Миколаївській області знаходиться у незадовільному стані, що викликає справедливі нарікання мешканців та відвідувачів міста Миколаєва,- йдеться у тексті листа.

Зазначимо, що державне управління автомобільними дорогами загального користування здійснює Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор), яке має органи управління на місцях – Служби автомобільних доріг. У свою чергу, органи місцевого самоврядування доглядають за вулицями та дорогами, які знаходяться у їх компетенції, тобто у комунальній власності.

Як повідомили  в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради, на виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах комунальної власності у Миколаєві в 2018 році передбачено понад 88 млн. грн, з них 28,9 млн грн буде спрямовано на ремонт внутрішньоквартальних проїздів.

На ремонт доріг і внутришньоквартальних проїздів у районах міста у міському бюджеті передбачено:

Адміністрації Центрального району  - 27 млн грн.,

Адміністрації Заводського району - 13 млн грн.,

Адміністрації Інгульського району - 11 млн грн.,

Адміністрації Корабельного району - 12 млн. грн.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/13022018_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: