Мапа порталу

Це твоє місто! Відкрито голосування за проекти Громадського бюджету Миколаєва

У четвер, 8 лютого, у Миколаєві розпочалося загальноміське голосування за проекти Громадського бюджету на 2018 рік, яке триватиме два тижні.

До участі у голосуванні допущено 76 проектів: 43 великих та 33 малих. Проекти погоджені Координаційною радою, отримали позитивну оцінку Експертної групи. З їх переліком можна ознайомитися на офіційному інтернет-порталі Миколаївської міської ради у розділі Громадянам – Громадський бюджет. Кожен миколаївець може віддати свій голос за два проекти – великий та малий відповідно.

Як проголосувати?

В електронному вигляді – на на офіційному сайті Громадського бюджету http://mykolaiv-budget.e-dem.in.ua.

У паперовому вигляді – у пункті голосування, розміщеному в холі Департаменту надання адміністративних послуг міської ради (вул. Адміральська, 20, 3 під’їзд, з понеділка по четвер 09:00 - 17:00, у п’ятницю - суботу 09:00-16:00).

Якщо ви хочете віддати свій голос у паперовому вигляді, прийдіть до ЦНАПу, пред’явіть документи, що засвідчують особу, отримайте бланк для голосування (обов’язково з підписом відповідальної особи) і зробіть свій вибір.  Право голосувати мають громадяни, які зареєстровані та проживають у Миколаєві.

Після завершення терміну голосування опечатану скриньку направлять до Координаційної ради, яка підбиватиме підсумки. Проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів за рейтинговою системою, стануть переможцями. Якщо у ході голосування кілька проектів наберуть однакову кількість голосів, пріоритетність виконання проекту визначатиметься жеребкуванням.

Нагадаємо, що 6 лютого в присутності членів Координаційної ради з питань Громадського бюджету м. Миколаєва відбулась передача опечатаної урни для голосування та бланків для голосування за проекти в рамках Громадського бюджету м.Миколаєва на 2018 рік до пункту голосування.

Раніше на засіданні Координаційної ради було змінено відсоток загального бюджету, який буде направлений на фінансування малих та великих проектів. Більшістю голосів прийнято рішення, що 30% коштів спрямують на малі проекти, а 70% - на великі. На реалізацію ідей громадян у міській Програмі "Громадський бюджет м. Миколаєва" на 2017-2020 рр передбачено 10 млн грн.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/golosuvannya)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: