Мапа порталу

Про безпеку під час святкування Водохрещення: миколаївців пильнували 32 рятувальника, 76 охоронців громадського порядку та 8 медиків

На території міста організовані заходи безпеки мешканців під час купання на Водохрещення. Купання в чотирьох місцях міста відбулося без надзвичайних подій.

19 січня Миколаївською єпархією УПЦ організовано проведення Хресного ходу на річку Інгул для освячення води. Місцем Водохрещення в Центральному районі визначені Нижня Набережна (малі сходи). Заходи безпеки мешканців міста під час купання забезпечувалися рятувальниками 10 взводу ДВГРЗ ДСНС України, черговою зміною ГУ ДСНС України в Миколаївській області, медичним постом. За охорону громадського порядку відповідали бійці Національної гвардії та Національної поліції.

В Заводському районі міста Водохрещення проводилось в мкр. Намив та на території обласного Яхт-клубу по вул. Спортивній. Заходи безпеки  забезпечували  рятувальники АРЗ СП ГУ ДСНС України у Миколаївській області, особовий склад Національної поліції в Миколаївській області, швидка допомога АРЗ СП та медичний пост. Слід зазначити, що в Яхт-клубі стався курйозний випадок — одним з фотокореспондентів було упущено в воду штатив від камери. Водолази АРЗ СП ГУ ДСНС України не залишили фотографа в біді та врятували знаряддя праці.

В Корабельному районі міста Водохрещення проводилося на території парку “Богоявленський” біля джерела. Для запобігання нещасним випадкам залучені фахівці ГУ ДСНС України у Миколаївській  області, Національної поліції та медичний пост.

Цими чотирма офіційними місцями пірнання скористалося близько 1100 осіб. Загалом, безпеку громадян пильнувало 32 рятувальника на 13 одиницях техніки, 76 охоронців громадського порядку на 6 од. техники та 8 осіб медичного персоналу.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради

IMAGE FOLDER (/files/News/ryat)

 

 

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: